Audi A8’de uzun versiyon
Elektrikli ayak dayamalı dinlenme koltuğunun yer aldığı A8 L’nin en üst versiyonunda arka koltuk eğlence sistemi de dâhil olmak üzere mevcut her türlü lüks seçenek sunuluyor.

Lüks, dinamik unsurlar ve verimlilik açısından standartları belirleyen Audi A8 L’nin, standart versiyona göre dingil mesafesi 13 cm artırıldı ve uzunluğu da 5,27 m oldu. Audi A8 L, arka kısımda opsiyonel olarak sunulan, geniş eşya saklama bölmeli, şık tasarımlı orta konsolla eşleştirilmiş iki adet, elektrik ayarlı ve ısıtmalı bağımsız koltuklada alınabiliyor. Bağımsız koltuklar ayrıca opsiyonel havalandırma ve masaj işlevleriyle de donatılabiliyor, katlanır masa ve soğutucu bölme gibi unsurlar da yolcuların araç içinde daha da keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.


    /5
Adınız Soyadınız
 
Arkadaşınızın Mail Adresi
   

Açıklama
    YORUMLAR

Kayda ait yorum yapılmamıştır...


Siz de Yorum Yapın... 
Yorumunuzda kayıtlı isminizin görünmesini istiyorsanız sayfanın sağ üst bölümüden GİRİŞ YAPIN
  • Diğerleri


    Hiçbir zaman modası geçmeyen otomobiller burada!

    Auto SHOW dergisinde en çok hangi bölümleri beğeniyorsunuz?












  • © Bu site, Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. tarafından T.C. yasalarına uygun olarak yayınlanmaktadır.
    Sitenin isim ve yayın hakları Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş.’ye aittir. Sitede yayınlanan yazı, fotoğraf, harita, illüstrasyon ve konuların her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi alıntı yapılamaz.
  • Diğer Doğan Burda Siteleri: Atlas | Auto Show | Blue Jean | Burda | Capital | CHIP Online | Ekonomist | Elele | Elle | Elle Decor | eMecmua | Ev Bahçe | Evim | Formsanté | Güncel Hukuk | Hafta Sonu | Hello
    | HeyGirl | İstanbul Life | Level | Lezzet - Yemek Tarifleri | Maison Française | PCnet | Seninle | Tempo | Yacht Türkiye