1.000.000 Kilometreye Sorunsuz Ulaştı…

İstanbul – Mart, 2012 – Mobil Oil Türk A.Ş. aracını aldığı günden beri Mobil 1 yağlarını kullanarak bir milyon kilometreye, motor revizyonu geçirmeden ulaşan taksinin şoförünü ödüllendirdi. Mobil Oil Türk A.Ş, 27 Mart’ta Mobil 1 Expert – Bayraktarlar Yağlama Merkezi Çerkezköy’de düzenlediği törende, hem bir milyon kilometre aracını kutladı, hem de aracın şoförü Nevzat Köse’ye yeni bir otomobil hediye etti. Tören öncesine kadar İstanbul trafiğinde sorunsuzca hizmet veren taksi, bundan sonra Mobil Oil Türk A.Ş. bünyesinde eğitim ve etkinliklerde kullanılacak yaşayan bir başarı hikayesi olacak.

Törende konuşan Mobil Oil Türk A.Ş. Pazarlama Müdürü Handan Karakaş, “Bu araç Mobil 1’in motoru ne kadar iyi koruduğunun en güzel göstergesi. Biz yenisiyle değiştirene kadar taksi İstanbul halkına hizmet vermeye devam etti. Bundan sonra da bizim gurur kaynağımız olarak sergilenecek ve trafikte ilerlemeye devam edecek. Benzer şekilde Mobil 1 ile başarıya ulaşan dünyadaki diğer örnekler için Mobil1.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz” dedi. Karakaş, taksinin şöförü Nevzat Köse’ye başarısından ve Mobil 1’e olan bağlılığından dolayı yeni aracının anahtarıyla birlikte bir de başarı plaketi verdi.

Mobil 1’in gururu olarak sergilenecek bir milyon kilometre aracına yapılan borosokop muayenesinde silindir yüzeylerinin temiz, honlama çizgilerinin düzgün ve piston tepelerinin kurumsuz olduğu görüldü. Mobil1 sayesinde 1.000.000 km boyunca aracın motoru temiz kaldığı ve turbo şarjerin de mil yataklarının temiz, kurumsuz ve aşınmaların minimum seviyede olduğu tespit edildi.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.