2011 Servis kalite ödülü tamaş’ın

Volkswagen Türkiye’nin en iyi hizmeti verdiğini kanıtlayan ve tekrarlanan onarım oranlarını en düşük seviyelerden birine indiren Tamaş Motorlu Araçlar, müşteri memnuniyetini de azami düzeyde gerçekleştirme başarısına ulaşarak bu yarışmada dereceye girdi.

Tamaş Motorlu Araçlar 17 yıldır Volkswagen Yetkili Bayisidir.15.000 m2 kapalı,3.500 m2 açık alanda 196 kişilik ekibi ile satış,servis,yedek parça , ikinci el (DOD ),sigorta,oto kuaför alanlarında müşteri memnuniyetini esas alarak kalite ve güven ilkelerinden ödün vermeden Bakırköy Osmaniye’de concept plazasında hizmet vermektedir.

Otomotiv sektörünün en önemli faktörlerinden biri olarak kabul edilen ve sektöre önemli bir itici güç temin eden servis kalitesi, uzun vadede Volkswagen markasına sadık kalan memnun müşteriler yaratmada son derece etkili bir unsur. Bu konuya dikkat çekmek ve odaklanmak amacıyla 2008’de uygulanmaya başlanan Volkswagen Servis Kalitesi Ödülü yarışmasında, tüm Avrupa’dan en iyi 100 yetkili servis ilk olarak 2008 yazında wolfsburg ‘daki bir törenle ödüllerini almıştı.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.