İşler iyice kızıştı

Yeni Audi A4, formunun zirvesindeki BMW 3’e, Skoda Superb’e ve Jaguar XE’ye meydan okuyor.

 

Bir klasiğe hoş geldiniz: Audi BMW’ye, A4 3 Serisi’ne karşı. Ya da bu yazımızda: Yepyeni, yeni makyajlanana karşı! Ancak bu kez yarışta iki meydan okuyan daha var: Jaguar XE ve Audi’nin yakın akrabası Skoda Superb.

Kesin olan tek şey, bu iki Alman otomobilinin kaybetmeye niyetlerinin olmadığı. Audi A4, ilk bakışta hissettirdiğinden daha yeni bir otomobil. Hatta tek bir vidası bile aynı değil denilebilir. Acaba A4 ve diğer iki premium sedan, uygun fiyatlı Çek’in karşısında neler yapabilecek?

Skoda Superb sadece teknik olarak yeni olmakla kalmıyor, özellikle dizaynı ve görünümüyle premium olma rotasında ilerliyor. Ayrıca bunu yaparken, orta sınıfın şişirilmiş fiyatlarından uzak durmayı da başarıyor. Jaguar da unutulmaması gereken bir rakip. Elit imajıyla ışıldayan İngiliz, alüminyum karoseri ve tamamen yeni motor kuşağıyla teknik olarak da geride kalmıyor. Güç seviyelerindeyse neredeyse eşitlik söz konusu: Hepsinde 2.0 lt’lik dizel motorlar görev yapıyor ve -biraz daha zayıf olan Jaguar dışında- hepsinin motor gücü 190 HP.

Acaba karşılaştırmamızda lider olmayı hangisi hak edecek. Fazla bir ipucu vermek istemesek de, sonuçların birbirine çok yakın olduğunu söyleyebilirizAuf_VG_AEM_03


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.