KIA’da da hedef 19 bin satış

Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak, 2015 yılını değerlendirdiği açıklamasında, “Çelik Motor olarak, 55. kuruluş yıldönümü kutladığımız 2015 yılında büyümemizi sürdürdük. Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda önemli başarılar elde ettik. KIA markamızla yılı 19 bin adede yaklaşan bir satış rakamıyla bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yeni Sportage müjdesi
Bora Koçak 2015 yılı ile ilgili değerlendirmeler yaparken, 2016’da müşterileri bekleyen yenilikleri de paylaştı. Koçak, Türkiye’de en çok tercih edilen KIA modeli olan Sportage’ın tamamen yenilendiğini söyleyerek, yenilenen Sportage’ı 2016’nın Mart ayında müşterilerle buluşturacaklarını belirtti.
Çelik Motor bünyesinde yer alan diğer markaların performansı ile ilgili de bilgiler veren Bora Koçak, “Filo kiralamada 22 bin adetleri aştık. Günlük kiralamada yüzde 100 Türk markası Garenta ile yaz aylarında 7 bin adetlik araca ulaştık. İkinci el otomobillerin internet üzerinden açık artırma yoluyla, hızlı ve güvenli bir şekilde satılmasını sağladığımız ikinciyeni.com isimli sitemizle de 11 bin adetlik satışı yakaladık” dedi.
Bora Koçak 2016 yılında faaliyet gösterdikleri her alanda büyümeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.