Müzik tutkusundan ilham aldı

Rock&Roll’un doğduğu günden bu yana müzik dünyasındaki efsanevi isimlerin yaşamlarının bir parçası olan Rolls-Royce Motor Cars, müzik tutkunlarından ilham alarak Wraith – Inspired by Music’i yarattı. Wraith – Inspired by Music, Rolls-Royce’un Bespoke programı sayesinde özel olarak tasarlanmış.

RR_2Wraith’in 2013 yılındaki lansmanından bu yana Rolls-Royce Wraith müşterileri, araçlarını otomotiv tarihinin en kapsamlı ses sistemi Bespoke Audio ile birlikte sipariş edebiliyorlar. Wraith ‘Inspired by Music’ ise tüm bu karakteristik özellikler ve Bespoke Ses Sistemi’nde kullanılan değerli malzemelerle benzersiz bir işitsel deneyim sunuyor.

Olağanüstü ses berraklığı ve dinamik ses aralığı; iki bas hoparlörü, yedi tiz (tweeter) hoparlörü ve yedi mid-range hoparlörden oluşan 1300 W gücündeki 18 kanallı sistem sayesinde elde ediliyor. Aracın tavanına yerleştirilen iki ‘exciter’ hoparlörü; sesin dinleyiciye kulak seviyesinde iletilmesinde önemli bir rol oynuyor ve müziğin canlı bir ortamda dinleniyormuş gibi kusursuz bir şekilde çıkmasını sağlıyor. Dış gürültüyü sürekli kontrol eden mikrofonlar, kullanıcının müzik dinleme keyfine odaklanarak ses ve ton ayarlarını otomatik olarak değiştiriyor.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.