2011 Yılının En İyi Teknisyenlerini Seçti

Şirket, bu kapsamda başlattığı ve bu yıl tüm ürün gruplarında uyguladığı “Mercedes-Benz Teknisyen Olimpiyatları” ile, yetkili servislerinde görev alan teknisyenlerin bilgi ve beceri seviyelerini ölçmeyi ve gelişimlerini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Araç ve hizmetlerinde sunduğu kalitede üstünlüğü, mühendislikte uzmanlığı, ürün ve hizmet çeşitlerinin devamlılığını sunan şirket, “Teknisyen Olimpiyatları” uygulamasıyla müşterilerinin memnuniyetini daha üst seviyelere taşımayı ve markaya olan bağlılık zincirini daha dagüçlendirmeyi amaçlıyor.

Mercedes-Benz Teknisyen Olimpiyatları ön eleme sınavları 13.06. – 19.06.2011 tarihleri ara-sında 4 ayrı sınav merkezinde (İstanbul, İzmir, Adana ve Aksaray) yapıldı. Ön eleme sınavla-rına 142 bakım teknisyeni, 288 sistem teknisyeni ve 66 arıza teşhis teknisyeni olmak üzere toplam 496 sertifikalı teknisyen katıldı. En yüksek puanı alan katılımcılar, dereceye girerek finallere katılmaya hak kazandılar. “uygulamalı sınav, yazılı sınav, beceri sınavı ve takım ça-lışması” olmak üzere 4 aşamadan oluşan final sınavları, 29 Eylül 2011 tarihinde yapıldı.

Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetleri Eğitim Bölümü tarafından başlatılan ve 2003 yılından beri “Mercedes-Benz Teknisyen Olimpiyatları” adı altında gerçekleştirilen organi-zasyonun sonunda Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’ nde ödül töreni düzenlendi. 30 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirilen bu törende, dereceye giren başarılı teknisyenlerin ödülleri Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Wolf-Dieter Kurz, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve Satış Sonrası Hizmetleri Müdürü Ergiz Esen tara-fından takdim edildi.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.