2012 yılında 6 tesisimizi yeniledik

Birmot’un dünya standartlarındaki Kuruçeşme tesisinin açılış töreni Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Tofaş CEO’su Kamil Başaran ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir’in de aralarında olduğu seçkin bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi ve araç kiralama şirketi Otokoç Otomotiv bünyesinde bulunan Birmot, Kuruçeşme’deki modern tesisinde Lancia, Alfa Romeo ve Jeep marka araçların satış hizmetine başladı. Birmot Kuruçeşme tesisinin açılış organizasyonu vesilesiyle düzenlenen törene Koç Holding CEO’su Turgay Durak, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, TOFAŞ CEO’su Kamil Başaran ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir ile çok sayıda davetli de katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, “2012 yılı Otokoç Otomotiv için yeni tesis açılışlarına ve tesis yenileme yatırımlarına hız verdiğimiz bir yıl oluyor. Bu yıl içinde 6 tesisimizi yeniledik, bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Kuruçeşme tesisimiz ile birlikte 4 yeni tesisimizi devreye almış oluyoruz.” dedi. Birmot’un Türk Otomotiv Sanayisinin öncüsü TOFAŞ’ın yetkili satıcı ağı içerisinde Alfa Romeo araçlarının satış ve satış sonrası hizmetlerini vermeye başlamasının 11 yıl öncesine dayandığını paylaşan Özdemir konuşmasını, “Bu süreçte, satış ve satış sonrası hizmetlerde müşterilerimize üstün hizmet anlayışımızı Zincirlikuyu, Suadiye, Küçükyalı, Beylikdüzü, Antalya ve Bursa tesislerimizde yaşatmaya devam ettik. ” diyerek sürdürdü. Lancia markasının da Birmot Ailesi’ne katılmasından sonra her iki marka için de hizmet verdiklerini söyleyen Özdemir, “Bugün her iki markaya da katkımızı ve yarattığımız değeri, Alfa Romeo ve Lancia satışlarının üçte ikisini gerçekleştirdiğimizi görüyor ve gurur duyuyoruz.” dedi.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.