Skoda Fabia S2000

2012 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda, Yüce Auto Skoda tarafından desteklenen ve Pegasus Racing takımı ile yarışan Avrupa ralli şampiyonu dünyaca ünlü Luca Rossetti, 3 etabı ilk sırada tamamladığı Ege Rallisini 2. sırada bitirdi. Bu sene motorsporlarında 20. yılını kutlayan Burak Çukurova ise yaşanan teknik problemden dolayı yarıştan çekilmek durumunda kaldı.

Yüce Auto Skoda, 2012 yılında destek verdiği Pegasus Racing ile Türkiye Şampiyonasına hızlı başladı. Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi’nde Pegasus Takımından Skoda Fabia S2000 ile yarışan Luca Rossetti-Matteo Chiarcossi ikilisi, toplam 3 etabı birinci tamamladığı yarışı ikincilik kürsüsünde tamamladı.

7-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Ege Rallisi Cumartesi günü 14:30’da Forum Bornova’dan gerçekleştirilen seramoni ile start aldı. Ege Rallisi’nin ilk gün etaplarını oluşturan Bademler, Efemçukuru, Beyler ve Çatalca özel etap yarışlarından Çatalca etabını 06:09.6’lık derecesi ile ilk sırada tamamlayan Luca Rossetti-Matteo Chiarcossi ikilisi, ikinci gün etaplarından Çatalca ve Efemçukuru’nda da en iyi dereceyi yaparak ikincilik kürsüsünde yer almaya hak kazandılar. .

Yüce Auto Skoda’nın destek verdiği Pegasus takımının Fabia S2000 ile yarışan diğer ekibi Burak Çukurova-Ünal Tezel ikilisi ise benzin pompasında yaşanan teknik problemden dolayı yarıştan çekilmek zorunda kaldı.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.