Ford’unu beğen, ödemeni seç!

Ford’un Mayıs ayı kampanyası, 5 bin TL peşinat ödeyenlere 60 aya kadar vade sunarak, istediği model aracın sahibi olma şansı veriyor. Herkese uygun bir ödeme seçeneğinin bulunduğu kampanyada, sıfır faizli kredi seçenekleri ve Ford Options kredi avantajları da Ford araç sahibi olmak isteyenlere benzersiz kolaylıklar sunuyor.

Ford Binek araçlarda sıfıra varan faiz oranları ve Ford Options ile 446 TL’den başlayan taksit müjdesi
Ford, geleneksel ödeme paketlerinin tüm avantajlarını bir araya getiren Ford Options ile; aile otomobili Yeni C-MAX’e aylık 656 TL’den, Ford Mondeo’ya ise aylık 735 TL’den başlayan taksitlerle sahip olma olanağı sunarak, bahar kampanyasından yararlananların yüzünü güldürüyor.

Ford’un binek araç ürün gamının amiral gemisi ve sınıfının en çok satan modellerinden biri olan Ford Focus’a sahip olmak isteyenler; 14 bin TL’lik krediden, 24 ay taksit ve 0 faiz oranıyla yararlanıyor. Ford Focus 4 bin 685 TL’ye varan indirimler, 32 bin 890 TL’den başlayan peşin fiyatlar veya Ford Options ile 526 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile tüketiciler için cazip bir fırsat olmayı sürdürüyor.

Sınıfının en çok tercih edilen 5 kapılı modeli olan ve stil ikonu olarak adlandırılan Ford Fiesta ise yüzde 8’e varan indirim avantajı ve 29 bin 105 TL’den başlayan peşin fiyatlar yanı sıra Ford Options ile 446 TL aylık taksit avantajıyla kullanıcılara sunuluyor.

Ford Ticari araçlarda 5000 TL peşinat, 60 aya varan vade seçenekleri ve sıfır faiz avantajı!

Ford’un hafif ticari araç yelpazesinde yer alan Transit, Transit Connect ve Ranger’a sahip olmak bu bahar çok daha kolay olacak! 18 bin TL’lik kredi, 18 ay taksitle ve sıfır faizle Transit, Transit Connect ve Ranger sahibi olmak isteyenleri mutlu edecek.

Ford’un Mayıs ayı kampanyasında 5 bin 355 TL’ye varan indirim ve aylık 475 TL taksit ile Transit Connect, 9 bin 815 TL’ye varan indirimler ve 675 TL taksit ile de Transit sahibi olma fırsatı sunulurken, Yeni Ranger da 40 bin 895 TL’den başlayan fiyatlar ve 7 bin 55 TL’ye varan indirim oranları ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Connect 110 PS GLX Plus alan Paro üyeleri ise, Ford Yetkili Servislerinde toplamda 750 TL’lik aksesuar harcamalarına karşılık anahtar tesliminde 1000 TL indirim kazanacak.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.