Facebook’taki “Focus’layan Kazansın” yarışması

Haziran ayında Ford Türkiye facebook sayfasında başlayan ve mizah, gösteri ve sinema dünyasının eğlenceli isimlerini bir araya getiren “Focus’layan Kazansın!” yarışmasına oylama için kayıt yaptıran 14 bin kişinin kazananı, Kayserili Zafer Şahin oldu. Şahin, sahip olduğu ilk araç olan Yeni Focus’u, Ford Otosan Pazarlama Müdürü Tibet Soysal’dan teslim aldı.

Kayseri’de özel bir şirkette çalışan Zafer Şahin, yarışmadan ford.com.tr sayfasındaki reklamla haberdar olduğunu belirterek, mutluluğunu şöyle dile getirdi. “İyi bir facebook kullanıcısı değilim ama Ford’un internet sayfalarının ve yeni araç teknolojilerinin sıkı takipçisiyim. Yarışmadan haberdar olunca hemen ilgilendim ve 3’üncü haftadan itibaren yarışmayı takip ederek 4 oy kullandım. Focus’u kazanmayı çok istedim, çünkü Focus’un sınıfındaki tüm araçlara teknoloji ve sürüş dinamikleri anlamında liderlik ettiğini düşünüyorum. Yeni Focus, yakında aramıza katılacak olan bebeğimizin şansı ve hediyesi oldu.”

Serkan Altuniğne-Kaan Sezyum, Cenk-Erdem ve Eylem Yıldız-Murat Akkoyunlu çiftlerinden oluşan üç takımın Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü ve şampiyon Rallici Serdar Bostancı’nın verdiği görevleri yerine getirebilmek için en yaratıcı fikirleri bulduğu yarışmanın videoları üç aylık sürede tam 1.200.000 kişi tarafından izlendi. Ford Türkiye’nin facebook sayfasını beğenen ve takip eden kişi sayısı bu sürede 5 kat artarak 40 bine yükseldi.

Ford’un motorsporları garajında çalışan ünlü çiftlerin, sürücüsünü yormadan kendi kendine park eden Otomatik Park Sistemi, düşük yakıt tüketimi sağlayan EcoBoost Motor, telefon, klima ve müziğin sesle kontrol edilmesini sağlayan Türkçe Sesli Kontrol Sistemi, ilk yağmur damlasında çalışmaya başlayan Yağmur Sensörlü Silecekler, düşük hızda öndeki araçla çarpışma riskini önleyerek otomatik olarak fren yapan Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi ve virajlarda yol tutuşunu arttıran Dinamik Tork Kontrolü teknolojileri için bulduğu yaratıcı fikirler katılımcılar tarafından oylandı. Kazanan takımı oylayanlar arasında yapılan çekiliş ise Kayserili Zafer Şahin’i Yeni Ford Focus sahibi yaptı.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.