Brisa, Türkiye’de bir ilke daha imza attı

Brisa, Türk lastik sektöründe bir ilke daha imza atarak www.lastik.com.tr internet sitesinden adreste lastik değişimi ve lastik bakımı hizmetine başlıyor. Özellikle lastik bayilerine gitmek istemeyen, lastik değişimleri ve bakımları için kapıda hizmet almak isteyen kadınları ya da iş yoğunluğundan zaman ayıramayan çalışanları hedefleyen hizmet Ekim ayında hizmete başlıyor. İlk olarak İstanbul’da hizmet vermeye başlayacak. Proje, gelişimine göre Türkiye çapında ilerleyecek.

Tüketiciler site üzerinden gün, saat ve lokasyon belirterek istedikleri lastikleri alabilecekler. Ödeme ise hizmet alınacak noktada yapılabilecek. Aynı zamanda yine www.lastik.com.tr üzerinden tüketiciler satın aldıkları lastiği değiştirebilecek ya da dilediği adres ve tarihte lastiklerinin bakımını yaptırabilecekler. Aracının lastik ebadını bilmeyen kullanıcılar ise, araç marka ve modeli bilgileri ile 0212 444 65 00 numaralı çağrı merkezinden bilgilendirme alabilecekler.

Öte yandan, Brisa geliştirdiği www.lastik.com.tr adresi üzerinden lastik satın alımı ve rotasyon, hava basıncı, lastik kontrolü, diş derinliği ölçümü, balans gibi lastik bakım hizmetlerine ek olarak yaz ve kış lastiği değişim dönemlerinde lastik saklama hizmetini de verecek.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.