Ford
Tourneo ailesi ve Yepyeni EcoSport’u tanıtıyor

2013 yılında piyasaya sürülecek olan yeni ürünler, Ford’un Avrupa’daki hacmini yüzde 40 oranında yenileyecek.

Tamamen yeni olan Tourneo Courier’in Cenevre Otomobil Fuarı’nda küresel tanıtımı yapılacak; Avrupa’da 2014 yılı ortalarında piyasaya sürülecek ve Tourneo ailesini tamamlamış olacak.
Ford, kısa bir süre önce piyasaya sürülmüş olan Kuga’nın ardından, Avrupa’ya tamamen yeni EcoSport kompakt SUV’u tanıtıyor. Yakın bir gelecekte yeni nesil Ford Edge de ona katılacak.
Ford’un sesle aktive olan araç bağlantı sistemi SYNC’in 2013’teki kullanılabilirliği, 2012 yılında araç serisindeki yüzde 30 ile karşılaştırıldığında iki kat artarak, yüzde 60’a ulaşacak.

Ford SYNC 2015 yılında her yeni Ford Avrupa aracında sunulacak.

Total EcoBoost benzinli motor üretimi 2013-2015’ten itibaren yüzde 35 oranında artırılacak.

Ford Avrupa’nın ürün odaklı dönüşümü, Ford’un 2015 yılına kadar 15 yeni küresel araç sunma sözünün bir parçası olarak, Cenevre Otomobil Fuarı’nda, Yeni EcoSport kompakt SUV ve Tourneo Courier’i tanıtmasıyla hızlanıyor.

Kısa bir süre önce piyasaya sürülmüş olan yeni Fiesta ve Kuga’nın yanı sıra, yakında pazara sunulacak olan EcoSport, Transit Connect ve Transit ile Ford, sadece 2013 yılında Avrupa’daki satış hacminin yüzde 40’ından fazlasını yenileyecek.

Ford’un Avrupa, Ortadoğu ve Afrika İdari Başkan Yardımcısı Stephen Odell, “Bu, Ford Avrupa’nın şimdiye kadar üstlendiği en saldırgan ürün sunumu ve bunun gerçekleşmesi için Tek Ford küresel güçlerimizi geliştiriyoruz. Ekonomik açıdan en zorlu dönemlerde ürün yatırımını arttırarak Avrupa’daki işimizi dönüştürüyoruz” diyor.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.