Otomobilde kampanyalar

Otomobil firmaları, yıl sonu yaklaşırken, kampanyalarını hızlandırdılar. Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep, Aralık ayında gerçekleştirdiği yılbaşına özel avantajlı kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Jeep’in tüm modelleri için farklı fırsatlar sunduğu ve bayilerinde test sürüşleriyle müşterilerine yakından deneyimleme imkânı sunduğu yılbaşı kampanyası kapsamında Renegade modeli için 0 faizli kredi, Cherokee, Grand Cherokee ve Wrangler modelleri için ise avantajlı kredi ve ödeme koşulları sunuluyor.  Jeep’in yılın son kampanyası kapsamında 91 bin TL’lik anahtar teslim fiyatına sahip olan 1.4 litre benzinli motorla kombine edilen otomatik şanzımanlı Renegade modeli büyük ilgi görüyor.

Lüks otomobilin temsilcisi Jaguar, uygun ödeme koşulları hazırladıklarını bildirdi. Jaguar’ın XE ve XF modellerini satın almak isteyen müşterilere 105 bin lira kredi kullanımında 36 aya yüzde 0.99 faiz oranı uygulanacak. Ayrıca Borusan Oto’nun kampanyasında BMW ve MINI marka kullanılmış otomobillerde 40 bin TL tutarındaki kredi için 12 ay vadede yüzde 0 faiz uygulaması dikkat çekerken, 80 bin TL tutarında kredi kullanımında ise faiz oranı yüzde 0,69 olacak. Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, bu yıl kullanılmış otoda şirket olarak satışları yüzde 40 artırdıklarını belirterek, “Kasım ayında yapmış olduğumuz kampanya ile 613 adet rekor satış yaptık. Bu ay da gerçekleştirdiğimiz kampanya ile 2015 yılını kullanılmış otoda 6 bin adetle kapamayı planlıyoruz. ”Bir Jaguar otomobil takasa verilmesi durumunda 10.000 TL’ye varan takas desteği de uygulanıyor.

Borusan Oto’nun kampanyasında BMW ve MINI marka kullanılmış otomobillerde 40 bin TL tutarındaki kredi için 12 ay vadede yüzde 0 faiz uygulaması dikkat çekerken, 80 bin TL tutarında kredi kullanımında ise faiz oranı yüzde 0,69 olacak. Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, bu yıl kullanılmış otoda şirket olarak satışları yüzde 40 artırdıklarını belirterek, “Kasım ayında yapmış olduğumuz kampanya ile 613 adet rekor satış yaptık. Bu ay da gerçekleştirdiğimiz kampanya ile 2015 yılını kullanılmış otoda 6 bin adetle kapamayı planlıyoruz. ”

 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.