ODD satış ve iletişim ödülleri 2011

Temsil ettiği 53 marka ile otomotiv sektörünün en saygın çatı kuruluşlarından olan Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin (ODD) bu yıl ikincisini düzenlediği ODD Satış ve İletişim Ödülleri’nde heyecanlı oylama süreci devam ediyor. 31 Aralık 2011 tarihine kadar sürecek oylamanın halka açık 6 kategorisinde ise farklı bir heyecan yaşanıyor. Bu kategorilerde oy veren katılımcılar, her kategorideki oyları için bir Apple iPad 2 kazanma şansı yakalayacak. Katılımcılar, www.oddgladyator.com adresine girerek “Yılın Gazete İlanı”, “Yılın TV Reklamı”, “Yılın Dergi İlanı”, “Yılın Radyo Spotu”, “Yılın Dijital Uygulaması” ve “Yılın Outdoor Uygulaması” kategorilerinde oy verebiliyor. Oylama sürecinin tamamlanmasının ardından noter huzurunda yapılacak çekilişle 6 adet Apple iPad 2 sahiplerini bulacak. Katılımcılar, ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri ile ilgili gelişmeleri, ODD’nin Facebook, Twitter ve FriendFeed adreslerinden takip edebiliyor.
ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri’nde bu yıl ilk kez yapılacak uygulamayla finale kalan 5 çalışma arasından en iyiler, jürinin ödül gecesinde canlı olarak gerçekleştireceği oylamayla seçilecek. Ayrıca yine bu yıl ilk kez gerçekleşecek bir uygulama ile “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü, otomotiv medyasının temsilcileri belirleyecek. Otomotiv sektöründe uzmanlaşan basın mensupları, kendilerine verilen şifre ve kullanıcı adıyla en beğendikleri lansmanı belirleyecekler.

Satış Ödülleri kategorisinde, “En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası”, “En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası”, “En Çok Satılan Otomobil Modeli”, “En Çok Satılan Otomobil Markası” ve “En Çok Satılan Marka (Otomobil + Hafif Ticari)” belirlenecek.

İletişim Ödülleri kategorisinde ise “Yılın TV Reklamı”, “Yılın Gazete İlanı”, “Yılın Radyo Spotu”, “Yılın Dergi İlanı”, “Yılın Basın Lansmanı”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Dijital Uygulaması”, “Yılın Outdoor Uygulaması”, “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” seçilecek.

“Satış Ödülleri” kategorisinde birinciler, ODD veritabanına işlenen yıllık satış adetlerine göre belirlenecek. Firmalar, ödüllere paralel olarak hazırlanan ve ODD tarafından onaylanan logo/amblemlerin kullanım hakkına bir yıllığına sahip olacaklar. “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” kategorileri ise halk oylaması dışında değerlendirilecek.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.