Bentley’den tanıtım

Bentley, Bentayga “First Edition’ı tanıttı. Araçtan sadece 608 adet üretilecek.

Özel detayları ve eşsiz bileşenleri ile göz alıcı teknik özellikler, Bentayga’nın tüm yeteneklerini gözler önüne seriyor. First Edition’ın eşsiz tasarımı, Union Jack arması, aydınlatmalı kapı basamakları ve 22 inç siyah renkte ve cilalı jantları içeriyor. Modelin ayrıcalıklı yapısı, sadece on dış renk seçeneği sunularak vurgulanıyor.

Modern, lüks kabinin içerisinde ‘Elmas içinde elmas’ desenli kaplama, ısmarlama üretim iç aydınlatma, Union Jack bant arması, eşsiz kontrast dikişler ve işlemeli koltuklar, bu özel serinin görünümünü ve verdiği hissi daha da zenginleştiriyor. Döşeme unsurları arasındaki özenli tolerans payları da dahil, metal, ahşap ve derideki detaylı çalışmalar otomotiv tasarımında yeni bir standart oluşturuyor.

Bentley, Bentayga First Edition modelinin üretim adedini motor gücünün metrik değeriyle eş tutuyor. Bentayga 608 HP güç ve 900 Nm maksimum torka sahip otomobilden 608 adet üretilecek.

Crewe’de üretilen tamamıyla yeni çift turbo 6,0 litrelik W12 motor, yeni Bentayga’nın kalbini oluşturuyor. Bu 12 silindirli muazzam motor, verimlilik ve rafine kavramlarını ultra lüks bir güç ve tork ile birleştiriyor. Sadece 4,1 saniyede 0-100 km/s hıza ulaşabilen ve maksimum hızı 301 km/s olan Bentayga, dünyanın en güçlü ve en hızlı SUV’si olma özelliğini taşıyor.

Her bir First Edition sahibi, yeni ve lüks SUV aracını tamamlayacak eşsiz bir Breitling saate sahip olacak. Breitling, Bentley Bentayga SUV tanıtımı için yüksek performanslı özel seri kronograflar hazırladı: Emergency, dahili bir çift frekanslı kişisel konum belirleyici radyo sinyali özelliği taşıyor, Cockpit B50’nin çok işlevli elektronik bir göstergesi bulunuyor, otomatik Chronomat 38 ise kadınlar için tasarlandı.

Aracı satın alan herkes, üç özel seri Breitling kronograftan birine sahip olacak: Resmi bir kronometre sertifikasına sahip Breitling hareket mekanizması; orijinal ve güçlü tasarıma sahip tamamı siyah kap; siyah sedef kadran; tanıtılan ilk Bentayga’nın rengiyle eş, bronz tonunda akrep ve yelkovan; bazı iç öğelerle aynı rengi taşıyan lastik kayış.

Bu kronograflar, ileride Bentayga müşterilerine opsiyonel ekipman olarak sunulacak.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.