Dizel Evoque satışta

Yenilenen Evoque Dizel Motor Seçeneğiyle Borusan Oto Showroomlarında!
Borusan Otomotiv çatısı altında Land Rover markasının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdüren Borusan Oto, 2011 yılında satışa sunulduğu günden bu yana tüm dünyada 400 bin adet satan Range Rover Evoque modelinin 2.0 litre dizel motorlu versiyonunun satışına başladı. Borusan Oto’nun İstinye, Avcılar, Ankara Balgat ve Adana şubelerinde yerini alan yeni Range Rover Evoque, 2.0 litre dizel ve 9 ileri vitesli otomatik şanzıman kombinasyonuyla 87 bin 216 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunuldu. Hali hazırda 3 ayrı zengin donanım paketiyle tercih edilebilen dizel motorlu Range Rover Evoque, üstün 4 tekerlekten çekiş sistemi, teknolojik donanımları ve üstün güvenlik özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya ‘’Yenilenen Range Rover Evoque’un 2 farklı güç üreten 2.0 litre dizel motorlu versiyonu, showroomlarımızda yerini aldı ve çok yoğun ilgi görüyor. Dizel motorlu yeni Range Rover Evoque modelinin markaya ekstra dinamizm getirip satışlarımıza büyük katkı yapmasını bekliyoruz.” dedi.

Yenilenen Range Rover Evoque modelininin 2.0 litre dizel motorlu versiyonları, Borusan Oto showroomlarında sergilenmeye başlanarak Türkiye’de de satışa sunuldu. 150 HP ve 180 HP’lik 2.0 litre turbo dizel motorlu Range Rover Evoque, 9 ileri vitesli otomatik şanzıman kombinasyonuyla 87 bin 216 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunuldu. SE Dynamic, HSE ve HSE Dynamic adı verilen 3 ayrı zengin donanım paketiyle tercih edilebilen dizel motorlu Range Rover Evoque, aynı zamanda geniş isteğe bağlı donanım seçenekleriyle de kişiselleştirilebiliyor.

Range Rover Evoque: Hem Yeni Hem Dizel
Tüm zamanların en hızlı satılan Land Rover modeli özelliğine sahip olan Range Rover Evoque’un modern dış tasarımı, dikkatle planlanmış bir dizi revizyon ile daha da geliştirildi. Bu güncellemeler arasında yeni ön tampon, iki yeni ızgara tasarımı, tamamen LED farlar ve yepyeni üç alaşım jant tasarımı yer alıyor. Yenilenen Evoque, gece üstün bir görüş sağlayan tam LED uyarlanabilir farlarla donatılan ilk Land Rover modeli olmasıyla da ön plana çıkıyor.

İç mekândaki değişiklikler ise tasarımı yenilenmiş gösterge grubuyla birlikte yeni koltukları ve kapı içlerini, sekiz inch dokunmatik ekran üzerinden erişilen yeni bilgi-eğlence sistemini ve Evoque’un cesur mimari formlarını tamamlayan Lunar Ice ve Vintage Tan gibi yeni renkleri ve malzemeleri içeriyor. Yeni üst düzey, yumuşak dokunuşlu materyaller, daha önce olmadığı kadar geniş bir teknik özellik yelpazesiyle birlikte kalite seviyesini yükseltiyor.

2.0 litrelik dizel motorun 150 HP’lik versiyonu 100 km/’de 4.2 litreye varan yakıt tüketim değeriyle dikkat çekerken 180 HP’lik versiyon ise ortalama 4.8 lt/100 km’lik tüketim değeriyle Range Rover Evoque’un kaslı kaputu altında ön plana çıkıyor.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.