Fiat Egea’dan konuşulacak reklam filmi

Tofaş’ın seri üretimine ve satışına başladığı otomobil projesinin ilk ürünü olan kompakt sedan modeli Fiat Egea’nın reklam filmi, 6 Kasım Cuma akşamından itibaren yayınlanmaya başlıyor. Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerle Türkiye’nin kalbinde taht kuran oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Fiat Egea’nın direksiyonuna geçtiği reklam filmi, gerek senaryosu gerekse çekimleriyle ‘ezber bozuyor’. Fiat Pazarlama Müdürü Özgür Süslü, “Ezber bozan sedan Fiat Egea, ezberleri bozan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu üzerinden müşterilerimizle buluşacak. Reklam kampanyamızın yüzü Erdal Beşikçioğlu’nun Fiat Egea’nın güçlü ve iddialı bir şekilde pazara girmesinde çok etkili olacağını düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.

Leo Burnett İstanbul tarafından hazırlanan reklam filmi, İstanbul’un farklı lokasyonlarında üç günde çekildi ve yönetmenliğini ünlü Avusturyalı yönetmen ikilisi Rad-Ish üstlendi. Fiat Egea reklam kampanyası, televizyon filmi dışında, basın, açık hava, radyo, sinema, internet gibi birçok farklı mecrayı kapsıyor.

Kasım ayından itibaren 5 yıl/100 bin kilometre garantili olarak satışına başlanan Fiat Egea, 49 bin 900 TL’den başlayan ulaşılabilir anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor. Fiat Egea’nın ilk etapta 1.4 litre 95 HP benzinliyle, 1.3 litre 95 ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle tercih edilebilecek. Öncelikli olarak Türkiye’deki tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda Bursa’da geliştirilen ve üretilen Fiat Egea, ilk 2000 müşteriye ön lansman süresince 2000 TL’lik indirim avantajıyla satışa sunuluyor.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.