63.450 TL’den Başlayan fiyatlar

SsangYong Korando modelleri 62.550 TL den başlıyor ve en donanımlı versiyonu olan Korando eXDI 2.0 4X4 6/AT modeli ise 78.450 TL liste fiyatına sahip. Kredi kullanımında 30.000 TL ye 18 ay için 0 faizli kredi imkanı sağlanan SsangYong Korando modelleri 175 PS 2.0 L

Turbo Dizel motora sahip

Akıllı AWD (Sürekli 4 Çeker) Sistemine sahip 4×4 AT modelinin kampanyalı anahtar teslimi fiyatının içerisine; direksiyondan kumanda edilebilir tiptronik otomatik vites, 16 inç alüminyum alaşımlı jant, metalik boya gibi özellikler de dahil.

2.0 Litre Turbo dizel motora sahip SsangYong Korando modelleri 175 PS lik güç ve 360 nm tork üretiyor. 100 km de Şehir dışı için 5,1 litre ve ortalamada 7,5 litre yakıt tüketimiyle satışa sunulan tüm Korando modellerinde ESP, ABS, ARP, HSA, ESS, EBD ve BAS güvenlik sistemleri, yol bilgisayarı, hız sabitleme sistemi (eco hız sabitleme paketi dahil), aktif ön koltuk kafalıkları, multilink arka bağımsız süspansiyon standart.
Sportif sürüş, estetik duruşu ve kusursuz orantılarıyla kendini gösteren Korando, 4×2 Otomatik ve manuel ve 4×4 Otomatik şanzıman seçenekleri ile satışa sunuluyor. Dinamik bir görünüme sahip olan model, keskin çizgileri, güçlü ve karizmatik duruşuyla stil sahibi ve estetik bir duruş sergiliyor. CUV’in tüm konforunu uyumlulukla buluşturan Korando serisi, şehir hayatına birebir uyum sağlarken, 404 litre bagaj hacmi, geniş arka koltukları ile aile otomobili özelliklerinin de hepsini sunuyor. Korando’nun tasarımında genişlik, konfor, yüksek kalite, sürücü odaklı bir kabini ön plana çıkarırken, iç dizaynındaki zarif tasarımlı kabini ve lüks koltukları sürücüye ayrı bir rahatlık ve farklılık sunuyor.

Not: Basın bülteninden derlemedir.


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.